Ricotta

félzsíros savósajt
Ricotta

Az olasz konyha kedvelt alapanyaga, egy szemcsés, de krémes állagú, semleges, kissé édeskés ízű termékünk, amit már a római időkben is készítettek a sajtmesterek.

Összetevők: GMO-mentes termelésből származó, A2-es pasztőrözött sajtsavó, tehéntej.

Allergén: Tehéntej

Zsírtartalom a szárazanyagban: minimum 25%

Átlagos tápérték 100 gramm termékben:

  • Energia
    756 kJ
  • 182 kcal
  • Zsír
    13,9 g
  • ebből telített
    9,2 g
  • Szénhidrát
    4,65 g
  • ebből cukor
    4,27 g
  • Fehérje
    9,6 g
  • 0,06 g

Caciotta, Ricotta További ajánlataink

Várunk szeretettel Segíthetünk valamiben?

Amennyiben kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül válaszolunk!