Laktózmentes Joghurtok
Napainkban a különféle joghurtok kivétel nélkül a napi táplálkozásunk részei. Különleges, valódi alapanyagokat tartalmazó réteges ZILDA joghurtok, melyekből a kicsik és nagyok egyaránt ki tudják választani a kedvencüket.
Laktózmentes Gomolyák
A gomolya réges-régen csak juhtejből készült friss sajt volt. Ma már tehéntejből is tudunk nagyon finom és egészséges gomolya sajtot készíteni, melyek ízesítésének szinte csak a képzelet szab határt.
Gyúrt Sajtok
Egy igazán népszerű, finom és különleges sajtféleség, melyek eredetileg Dél-Olaszországból származnak. Ki ne ismerné az ételeken a mindig nyúlós, ínycsiklandó sajtokat.
Gomolyák
A gomolya réges-régen csak juhtejből készült friss sajt volt. Ma már tehéntejből is tudunk nagyon finom és egészséges gomolya sajtot készíteni, melyek ízesítésének szinte csak a képzelet szab határt.
Joghurtok
Napainkban a különféle joghurtok kivétel nélkül a napi táplálkozásunk részei. Különleges, valódi alapanyagokat tartalmazó réteges ZILDA joghurtok, melyekből a kicsik és nagyok egyaránt ki tudják választani a kedvencüket.
Caciotta, Ricotta
Hazánkban ezek a sajttípusok manapság még nem túl elterjedtek. Azonban nagyon különleges és izgalmas sajtféleségek. A caicotta a sajtok anyja a mondás és az ismert leírások szerint. A ricotta az olasz konyha egyik kedvelt alapanyaga.