Díjak, Elismerések

Nagyon fontos számunkra a folyamatos fejlődés, hogy még jobb minőségben, és hatékonysággal szolgáljuk ki ügyfeleinket.
 • Agrár Innovációs Díj - 2023

  Agrár Innovációs Díj - 2023

  A Magyar Innovációs Szövetség által az Agrárminisztérium támogatásával kiírt, 2023. évi Agrár Innovációs Díjban, a ZILDA Tejüzem - MAKROM Kft részesült. “Az első A2 és laktózmentes A2 tejtermékek előállításáért és az elért tejipari és élelmiszeripari innovációért.

 • IFS Food 7 Tanúsítvány - 2023

  IFS Food 7 Tanúsítvány - 2023

  SGS Hungária Kft. által elvégzett minőségirányítási rendszer tanúsítás során sajt és joghurt előállítási valamint csomagolási folyamatok megfelelősége került megvizsgálásra. A tanúsítás folyamán az alábbi technológiai szkópok auditálására került sor: B,C,D,E,F. A tanúsítvány minősége magas szintű 96,16% lett.

 • Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért - 2022

  Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért - 2022

  A 29. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok „Termékdíj a Magyar Állattenyésztésért 2022” pályázat keretében a ZILDA Tejfeldolgozó üzeme az „Új A2-es Tejtermékek a ZILDA-tól” pályázatáért II. díjban részesült.

 • GMO mentes termelés Tanúsítvány - 2022

  GMO mentes termelés Tanúsítvány - 2022

  Az Élelmiszerlánc-biztonsági Centrum Nonprofit Kft. tanúsítja, hogy a MAKROM Kft. mágocsi üzemében (HU 1519 EK) előállított tejtermékek megfelelnek az Agrárminisztérium tulajdonát képező GMO-mentes termelésből származó élelmiszer védjegyre vonatkozó Védjegy Szabályzatban előírt követelményeknek.

 • SEMEX Magyarország Kft. A2 Tanústvány - 2022

  SEMEX Magyarország Kft. A2 Tanústvány - 2022

  Ezen tanúsítvány igazolja, hogy a MAKROM Kft. részére a SEMEX ELEVATE állomány elemző és genomvizsgálati programján keresztül igényelt, a genomikai, tejfehérje és egyéb genetikai vizsgálatok elvégzésre nemzetközileg akkreditált laboratórium, (NEOGEN GeneSeek Inc. 4131 N48TH St., Lincoln, Nebraska, USA) által lefuttatott A2 Béta-Kazein vizsgálatok eredményei HITELESEK!

 • Tanúsító Oklevél A2 logó használatára - 2022

  Tanúsító Oklevél A2 logó használatára - 2022

  A Holstein-fríz Tenyésztők Egyesülete, mint a fajta magyarországi törzskönyvének vezetője és a nemzeti tenyésztési program végrehajtója, igazolja, hogy a MAKROM Kft. holstein-fríz állományában az egyesület közreműködésével genomikai szelekciós munkát végez. A HUNGENOM Projekt biztosította legfejlettebb molekuláris genetikai módszerek alkalmazásával minden kétséget kizáróan azonosíthatók az állomány Béta-Kazein A2 típusának termelésére képes tejtermelő szarvasmarhák. Ezektől a tehenektől származó tej és a tejből készült termékek esetében szakmailag igazolt a megkülönböztető “A2” logo használata.

 • VIII. Magyar Sajtmustra - 2020

  VIII. Magyar Sajtmustra - 2020

  Az Etyeki Látogatóközpontban rendezték meg 2020. szeptemberében a VIII. Magyar Sajtmustrát. Ahol 6 arany, 9 ezüst és 10 bronz minősítés született a legjobb sajtok kategóriájában. A VIII. sajtmustrán a szakmai zsűri közel 100 minta közül választotta ki a legjobb magyar sajtokat, ahol a ZILDA Mozzarella golyó ezüst minősítést, míg a Ricotta Bronz minősítést kapott.

Várunk szeretettel Segíthetünk valamiben?

Amennyiben kérdésed merülne fel, vedd fel velünk a kapcsolatot és 24 órán belül válaszolunk!